10-10-2009, 08:45 uur
Langezand, Sportparkweg 5 Lelystad

Lelystad '67 F13 - BAS F2

Vandaag moesten we uit tegen Lelystad '67 F13. Mike speelde vandaag niet mee en Coen W. was net hersteld van een knieblessure. We hadden dus niet veel wissels, maar gelukkig konden er twee spelers van F3 mee (Dilano Salomons en Jorrit Kerkstra).
De eerste helft begon goed, de teams leken goed aan elkaar gewaagd. Aan beide kanten een paar kansjes, maar pas halverwege de eerste helft maakte Coen G. het eerste doelpunt voor ons. Daarna volgden vrij snel doelpunten van Luca (na een mooie voorzet van Jasper) en Jurjen. Eline stond de eerste helft op doel en had nog een paar hele mooie reddingen! Lelystad '67 F13 was toen aan de beurt en maakte voor rust nog 2 doelpunten, zodat we met een 3-2 voorsprong de rust in gingen.
In de tweede helft wou het niet meer zo goed lukken met ons, terwijl bij de spelers van Lelystad bijna alles wel goed ging. Al snel stonden we met 4-3 achter. Coen G. maakte nog een doelpunt zodat we weer gelijk stonden en nog een beetje hoop hadden om de wedstrijd te winnen. Maar toen vlogen de ballen achter elkaar ons doel in en eindigde de wedstrijd met de stand 7-4 voor Lelystad '67 F13.