BAS JO9-2 - ASV Dronten F9 : 6-3

BAS JO9-2 6 - 3  ASV Dronten F9
17-10-2009, 10:00 uur

BAS F2 - ASVD F9

Zaterdag 17 oktober 2009 was het weer zover. Na twee pittige trainingen onder leiding van onze trainer Jannick Klopman stond de wedstrijd tegen ASVD F9 op het programma. Onder fantastische weersomstandigheden en grote publieke belangstelling begon BAS F2 vol goede moed aan de wedstrijd tegen de voetballers uit Dronten. Op papier een zware tegenstander aangezien ASVD F9 tot aan vandaag nog maar één wedstrijd had verloren.
Dat het een zware wedstrijd zou worden bleek al naar de eerste minuten. De wedstrijd was nog maar net begonnen of de gasten uit Dronten wisten de bal achter de goed keepende Sil Bosch te schieten. Dit was voor BAS F2 onder aanmoediging van het enthousiaste publiek de aanleiding om het heft in eigen hand te nemen en er schepje boven op te doen. De ene na de andere mooie aanval werd door BAS F2 op de grasmat gelegd. Het resultaat hiervan was dat de 1-0 achterstand werd omgebogen in een ruststand van 3-2 in het voordeel van BAS F2. Coen Grafhorst (2x) en Luca Schaap (1x) wisten met mooie schoten na vloeiende aanvallen van BAS F2 de Dronter doelman te verschalken.
Na rust ging BAS F2 door de op weg die voor rust was ingeslagen. De spelers van ASVD F9 werden vroeg door de middenvelders Christiaan Bugers en Coen van der Wekken vastgezet waardoor de spelers van ASVD F9 moeite hadden om richting het doel van BAS F2 te komen. En kwam er al een speler van ASVD F9 door het middenveld van BAS F2 heen dan zorgden 'de rotsen' in de branding Mike de Vreede, Jasper van der Wekken en Jurjen de Vries ervoor dat vrijwel iedere Dronter aanval geëlimineerd werd. De ballen die desondanks op ons doel werden geschoten werden vrijwel allemaal goed verwerkt door doelvrouwe Eline van Os. In de tweede helft wisten wij nog driemaal het net te vinden en onze tegenstander slechts éénmaal zodat BAS F2 met een mooie 6-3 overwinning van het veld stapte. Door dit mooie resultaat bezet BAS F2 nu de zesde plaats met 9 punten uit 5 wedstrijden.