BAS JO9-2 - DOS Kampen F9 : 9-0

BAS JO9-2 9 - 0  DOS Kampen F9
7-11-2009, 10:00 uur

BAS F2 - DOS Kampen F9

Na een gewonnen wedstrijd in Dronten vorige week, een week van 2 trainingen en een voetbal-clinic verzorgd door BAS 1 op vrijdagavond, was het weer tijd voor een wedstrijd. Er kon dus alleen maar gewonnen worden. Helaas zonder Christiaan Burgers, hij was ziek.

Deze keer was thuis Dos Kampen F9 aan de beurt. Ze stonden allemaal weer te trappelen. Het team was weer opgesteld door Jannick.

Coen Grafhorst, Luca Schaap in de spits, middenveld met Sil Bosch, Jasper van der Wekken, in de verdediging Jurjen de Vries, Coen van der Wekken en Mike de Vreede en op doel keepster Eline van den Os.

Na een bliksem start werd er al snel gescoord door Coen Grafhorst 1-0, veel tegenstand werd er niet geboden. Al snel scoorde Coen Grafhorst na mooi samenspel van het hele team 2-0, 3-0, 4-0 en 5-0. Even kwam er wat gevaar na 3 opeen volgende hoekschoppen die door de verdediging goed werden tegengehouden. Keepster Eline heeft in de eerste helft 3 ballen moeten tegenhouden.

In de rust even een slokje water en er weer tegenaan. Van keeper gewisseld, Jurjen op doel en Eline in de wei. Het spel ging weer één kant op, richting Dos Kampen. Coen Grafhorst kon het niet laten en scoorde 6-0. Papa Grafhorst ging uit z’n dak. Het spel ging verder met de nodige wissels in de opstelling, waardoor Sil Bosch 7-0 kon scoren. Hij rende als een superspits terug naar zijn teamgenoten. Sil vond dat nog niet genoeg en maakte 8-0. Het laatste doelpunt, de 9-0, werd, met veel spelers voor de goal, gescoord door de hard juichende Mike de Vreede. En weer was er een goed resultaat geboekt waardoor de stand in de competitie goed blijft.

Na een gelukkig droge zaterdagochtend gaan we volgende week uitspelen bij IJVV F7 in IJsselmuiden. Succes!!