BAS JO9-2 - Unicum F3 : 4-3

BAS JO9-2 4 - 3  Unicum F3
27-2-2010

BAS F2 - Unicum F3

Eindelijk was het weer zover. Na de vele weken dat koning Winter ons in zijn greep had, konden de voetbalschoenen weer eens onder gebonden worden. Op een goed bespeelbaar veld was Unicum F3 onze tegenstander. Op papier een pittige tegenstander, aangezien wij in de najaarscompetitie de strijd nog moesten aanbinden tegen Unicum F6 en deze wedstrijd met 4-5 verloren.
Met twee nieuwe spelers, Bart Knorren en Tyrick Bodak, begon BAS F2 voortvarend aan de wedstrijd. Na enkele mooie aanvallen van BAS F2 mocht de keeper van Unicum F3 de bal uit het net halen. Het eerste doelpunt van de voorjaarcompetitie was een feit. Deze achterstand was voor Unicum F3 het teken om er een schepje bovenop te doen. De verdediging van BAS F2 bestaande uit Jurjen de Vries, Bart Knorren, Tyrick Bodak en Jasper van der Wekken kwam onder zware druk te staan en kon niet verhinderen dat onze keeper, Christiaan Burgers, tweemaal gepasseerd werd. BAS F2 liet het er echter niet bij zitten en zette Unicum F3 vast op eigen veld. Uit een vloeiende aanval, waarbij Luca Schaap vier tegenspelers zijn hielen liet zien, wist Coen Grafhorst uit de voorzet van Luca Schaap de keeper van Unicum F3 te verschalken. Hiermee was de koek voor de rust echter nog niet op. Beide teams wisten nog éénmaal te scoren, waardoor bij een 3-3 stand de rust bereikt werd.
Met Tyrick Bodak in de goal in plaats van Christiaan Burgers werd begonnen aan de tweede helft. Het spelbeeld was anders dan in de eerste helft. BAS F2 zette Unicum F3 continue onder druk. Coen van der Wekken, Sil Bosch en Christiaan Burgers namen het middenveld stevig in handen en een treffer van BAS F2 kon niet uitblijven. Het duurde echter nog tot de laatste minuut toen Sil Bosch de vele toeschouwers uit Biddinghuizen liet juichen. Na deze treffer was de wedstrijd gelijk afgelopen en waren de eerste drie punten van de voorjaarscompetitie zijn binnen. Een zeer goede prestatie van BAS F2 dat perspectief biedt voor de rest van de competitie.