BAS JO9-2 1 - 4  DVS '33 Ermelo F3
27-3-2010

BAS F2 - DVS '33 F3

Na twee uitwedstrijden eindelijk weer eens een thuiswedstrijd voor de F2. En het was gelukkig nog droog ook! De jongens waren al enthousiast begonnen aan de warming up door lekker buiten te gaan rennen, terwijl de ouders nog aan een bak koffie zaten.

BAS F2 begon de wedstrijd vandaag met 10 spelers want Sil is geblesseerd. Hij vond het jammer dat hij niet mee kon spelen, maar was wel aanwezig om zijn team aan te moedigen!

De wedstrijd begon goed. Het spel ging op en neer met mooie acties en kansen voor beide teams. Coen Grafhorst en Luca Schaap kregen een paar mooie kansen, maar jammer genoeg belandden ze weer niet in het doel van de tegenstander. En ondanks mooie reddingen van Eline (en van Jurjen in de tweede helft) gingen er van de tegenstander wel weer ballen ons doel in. Bij de rust was de stand dan ook 3-1 voor DVS. Het doelpunt van BAS werd gemaakt door Jasper van der Wekken. Hij benutte een penalty die we kregen omdat een speler van DVS dacht dat hij op doel stond en de bal met zijn handen pakte.

De tweede helft zijn onze jongens eigenlijk alleen maar verdedigend bezig geweest, zodat de spitsen geen bal meer aangespeeld kregen. DVS wist nog een keer te scoren waardoor de wedstrijd eindigde in een stand van 4-1 in het voordeel van DVS.

Samenvattend was het een redelijke wedstrijd, maar zeker niet de beste van BAS F2 dit seizoen. Volgende week hebben we geen wedstrijd, zodat we allemaal een lekker rustig paasweekend hebben. En dus zien we vol goede moed uit naar de volgende wedstrijd op 10 april uit tegen Zeewolde.