BAS JO9-2 - KHC F1 : 7-0

BAS JO9-2 7 - 0  KHC F1
2-10-2010

Thuis tegen KHC F1

Na een moeilijke seizoenstart is vorige week al een goede slag geslagen. De tegenstander zag zo tegen de komst van de F2 op dat ze de wedstrijd hebben verplaatst. Dit resulteerde in een automatisch gelijkspel.

Vandaag stond de kraker tegen onze directe concurrent voor de 10e plek op het programma. De F1 van KHC bleek over een selectie van 12 heren en dames te beschikken. Omdat ook wij compleet waren na de terugkeer van Joost Jan konden wij beschikken over 1 wissel, waar de tegenstander er 4 had.

Vanaf het begin van de wedstrijd drongen de jongens van BAS aan op een snel doelpunt. De keeper van KHC bleek echter een uitstekende sluitpost. Ook BAS had aan Mitchell een goede keeper. Achterin zorgden Ryan en Luc voor de nodige rust door beheerst te verdedigen, vaak geholpen door Mark en Robin. Luc blijkt zich te specialiseren in de sliding, en kon zich op dit natte veld prima vermaken!

Het goede spel ging verder op het middenveld, waar Dilano en Joost-Jan elkaar steeds beter weten te vinden. Voorin probeerden Jasper en Bjorn het doel te vinden. Door regelmatig van positie te wisselen konden veel spelers van BAS gevaarlijk worden, wat uiteindelijk resulteerde in doelpunten van Jasper en Ryan voor de rust.

Na de rust ging KHC op zoek naar de aansluiting. De verdediging van BAS liet zich echter niet kennen en speelde beheerst de bal rond. De 12 van KHC moesten deze inspanning uiteindelijk bekopen met een sterk spelend BAS. Door twee doelpunten van Dilano, twee van Jasper, twee van Ryan en één van Joost Jan werd de uitslag 7-0!

Ondanks de discussies in het veld (waar we dus nog aan gaan werken) heeft BAS een prima gezamenlijk resultaat neergezet. We kunnen dus met vertrouwen volgende week om 8.30 uur in Zwolle op het veld verschijnen.