BAS JO9-2 1 - 7 (1 - 2) DOS Kampen F3
3-9-2011, 10:00 uur

BAS F2 - DOSK F3 (beker)

F2 begon met versterking vanuit de Mini's, te weten Lianne, Mike, Olaf, Jairo vd Hurk. Mika was naar de Apenheul als afsluiter van de zomervakantie en Nickay was zijn vakantieroes nog aan het uitslapen (was pas laat terug vrijdagavond, heeeeeel laat zelfs ;-)).

We begonnen met Jay in het doel, Jelle als 'laatste man', Mike 'rechtsback' en zijn neef Justin op 'linksback'. Op het middenveld Niek aan de rechterkant en op links Robin. Jairo en Lianne voorin op het veld. Mathijs en Olaf stelden zich als eerste wissels op. De spelers waren er klaar voor, hadden er zin in om een lekker potje te voetballen tegen onze tegenstander van vandaag DOSK F3. Vergeleken met de spelers van ons team, zaten er behoorlijke 'potige' spelers bij DOSK. Gelukkig bleek F2 daar niet van onder de indruk te zijn. Jelle heeft 1e helft uitstekend staan te verdedigen, mooie passes naar zijn medespelers. Justin en Mike wilden nog weleens teveel naar voren gaan, zodat Jelle er vaak alleen voor stond met een paar tegenstanders om zich heen. Soms was er nog wat kluitjesvoetbal te zien, soms ook heel mooi overspeelballen. Met de rust stond het 1-2 waarvan een prachtige goal van Niek, prima aangegeven door Mathijs.

Met rust hebben we aangegeven zo te blijven voetballen, flink aanvallen en overspelen. Helaas bleek DOSK F3 toch te sterk voor onze F2. Als snel na rust werd het 1-3 en viel snel daarna de 1-4. Jelle kon het soms niet helemaal in z'n eentje belopen en verdedigen. Toch was hij een onmisbare kracht achterin. Ook keeper Jay heeft een paar fantastische reddingen verricht, maar met 1 verdediger en paar tegenstanders was hij helaas een paar keer kansloos. Eindstand 1-7. Mede door de inzet van alle spelers en de extra hulp van onze Mini's hebben we een leuke voetbalwedstrijd neergezet!

Angelique

Niek Christiaanse

BAS JO9-2 - DOS KAMPEN F3: 1 - 7 (1 - 2)

5' doelpunt 1 - 0
10' doelpunt 2 - 0
24' doelpunt 2 - 1  Niek Christiaanse (Mathijs Walsarie Wolff)