BAS JO9-2 - Swift '64 F2 : 1-7

BAS JO9-2 1 - 7 (0 - 4) Swift '64 F2
7-9-2011, 18:30 uur

BAS F2 verliest derby tegen Swift’64 met grote cijfers.

BAS F2 begon met kersverse nieuwe aanwinst Jelle Bouma in de verdediging. Hij kreeg hulp van Mathijs die linksback stond en Niek die rechtsback stond en Jay moest alle ballen zien tegen te houden. Op het middenveld stonden Justin en Nickay en Mika mocht zich laten zien in de spits.

Je zag aan het begin van de wedstrijd gelijk dat Swift al meer op elkaar is ingespeeld maar dankzij het goeie keepen van Jay en goed verdedigen van Jelle, Matthijs en Niek was de rust stand maar 0-4. BAS kreeg ook nog een aantal goede kansen alleen die werden of gestopt door een uitstekende keepende Swift keeper of ze gingen naast.
De 2e helft waren er een paar wijzigingen in de opstelling van BAS te zien. Mika ging op goal staan. In de verdediging kwam Robin erin en Matthijs ging naar het middenveld samen met Justin. In de spits stond Nickay. Jelle en Niek stonden net als de 1e helft achterin. In een iets sterkere fase van BAS kwam BAS een klein beetje terug door een perfecte uittrap van Mika die in de voeten van Justin terecht kwam die koelbloedig zijn kans afmaakte. Daarna ging BAS verder om die achterstand te verkleinen. Mathijs kreeg nog een goede kans op de 2-4, alleen die ging net naast. Daarna nam Swift het spel weer over en scoorde de 1-5 en daarna liep de scoren op tot 1-7. Wat overigens wel het mooiste doelpunt was in de wedstrijd. Een speler van Swift schoot van ongeveer 13m vol in de kruising en Mika was kansloos. Eindstand 1-7 jammer genoeg. Vooral de 2e helft was sterk van BAS en met die gedachten gaan we zaterdag opnieuw in een derby maar dan tegen ASV Dronten proberen een beter resultaat te halen.

Man van de Wedstrijd: Mika

Jannick

Justin Petersen

BAS JO9-2 - SWIFT '64 F2: 1 - 7 (0 - 4)

1' doelpunt 0 - 1
11' doelpunt 0 - 2
18' doelpunt 0 - 3
19' doelpunt 0 - 4

21' doelpunt 0 - 5
28' doelpunt 1 - 5  Justin Petersen (Mika Faber)