BAS JO9-2 3 - 5 (0 - 3) ASV Dronten F6
10-9-2011, 10:00 uur

Spannende derby BAS F2 - ASV Dronten F6

Vanochtend eerder verzamelen voor onze elftalfoto van dit seizoen. We werden op de foto gezet op het hoofdveld als echte profs! Na de fotosessie waren de mannen er klaar voor en hadden duidelijk nog geen last van de warmte.

In de eerste helft begon Mika op doel. Jelle vertrouwd als laatste man (hij gaf al aan dat hij wist waar hij moest staan en dat is natuurlijk altijd handig als coach ;-)). Robin rechtsachter en Mathijs aan de linkerkant. Niek en Justin waren het duo op het middenveld en Nickay in de spits. We gingen lekker van start, in de 6e minuut gaf Niek een lekker schot op doel, maar die ging helaas mis. Zelfs Justin zag een paar keer zijn schot naast het doel gaan. Doordat we teveel op het veld van de tegenstander stonden, kreeg ASV Dronten een kans en in de 11e minuut was 0-1. Niek kreeg later nog een mooie kans na een uittrapbal van Mika maar kreeg de bal niet in het net van de tegenstander. Ook Jay z'n vrije trap -door duwen van nummer 8- leidde niet tot een doelpunt.

2e helft is er afgesproken zodra iemand de bal verliest er wel direct achter aan te gaan. Dus niet afwachten waar de bal heen gaat. Opdracht 2 was dat de bal niet bij en/of voor het doel van Jay kwam. De mannen bleken duidelijk hun mouwen opgestroopt te hebben (wat misschien ook door het warme weer kwam) en al snel maakt Mika de 1-3. De vrije trap door Mika genomen, kon Justin helaas niet verzilveren in een doelpunt. Mika was behoorlijk op dreef (had wat energie bewaard in de 1e helft in de goal) en scoorde de 2-3. Justin en Mathijs kregen snel hierna nog wat mogelijkheden om te scoren, maar helaas ging de bal naast het doel. Toch was het Mathijs die de 3-3 maakte, waardoor de wedstrijd nog spannender werd. De mannen van F2 waren goed aan het overspelen en zetten nog een tandje bij ondanks het broeierige weer. ASV Dronten kreeg een vrije trap en deze werd heel fraai genomen en was onthoudbaar voor Jay, stand 3-4. We kregen nog paar hele mooie kansen en zelfs het publiek leefde enorm mee langs de kant. De eindstand werd door ASV Dronten op 3-5 gebracht uit een hoekschop.

De mannen hebben mooi en spannend voetbal laten zien, als je 0-3 achter staat en je komt terug met 3-3, mag je best supertrots zijn op jezelf. Het geluk was vandaag niet helemaal aan onze kant, maar genoten is er zeker van jullie prestatie vandaag!

Angelique

Mika Faber

Mathijs Walsarie Wolff

BAS JO9-2 - ASV DRONTEN F6: 3 - 5 (0 - 3)

11' doelpunt 0 - 1
18' doelpunt 0 - 2
20' doelpunt 0 - 3

21' doelpunt 1 - 3  Mika Faber (-)
24' doelpunt 2 - 3  Mika Faber (-)
31' doelpunt 3 - 3  Mathijs Walsarie Wolff (-)