Unicum F5 2 - 1 (2 - 0) BAS JO9-2
1-10-2011, 08:30 uur
Sportpark Schouw, Schouw 54-13 Lelystad

Unicum F5 - BAS F2

We begonnen de wedstrijd met een compleet team. Inmiddels zijn Randy & Lauran toegevoegd aan de F2.

Lauran ging rechtstreeks naar Lelystad en we konden om 07.45 vertrekken, omdat niet iedereen op tijd was.

We begonnen met Jay op de goal. Jelle, Robin & Lauran vormden de verdediging. Op het middenveld Randy & Niek en voorin Nickay en Justin. Net na de aftrap scoorden Unicum de 1-0. Langs de lijn vreesden we meteen het ergste...dit zou het 1e doelpunt van velen worden voor Unicum. Gelukkig herstelde de verdediging zich prima. Het trainen op het veroveren van de bal, kwam er met vlagen goed uit. Ondanks dat Nickay al 2 nachten te laat is gaan slapen, speelde hij vaak en goed de bal af. Toch kregen wij nog wat kansjes, maar deze gingen er niet in. Voorin is het nog niet gretig genoeg om te scoren, we wachten nog iets te lang af en de voorhoede moet nog leren om wat meer vrij te lopen voor degene die de bal heeft op het middenveld. Helaas kregen we in de 17e minuut de 2-0 tegen.

In de rust werd aangegeven dat het helemaal niet slecht ging, ondanks de 2-0 achterstand. We moesten zorgen dat er nog beter werd overgespeeld en proberen meer op het doel van de tegenstander te schieten.

De 2 helft ging Mika op goal. Verdediging bleef onveranderd en Randy en Nickay op het middenveld en Justin en Jay in de voorhoede.

Het werd al wat warmer door het mooie weer en dat was ook goed te zien aan de mannen, maar ze gingen er meteen voor. Justin kreeg wat kansen, Jay liep nog een paar keer vrij, maar we kregen het niet voor elkaar om een doelpunt te scoren. Unicum kwam ook regelmatig langszij en speelden net wat beter en strakker over, waardoor zij mooiere kansen creeërden voor zichzelf. Mika was weer de onverschrokkene in het doel en redde menig bal die voor z'n goal kwam. Ook zorgden onze verdediging ervoor dat vele ballen van Unicum niet het BAS-goal tegenkwam. Na een kluts -echt F-jes voetbal lieten we zien, allemaal op de bal- voor het doel waarbij Justin de bal raakte en deze via de keeper het doel inrolde werd het 2-1. De mannen kregen het op heupen en werd er meer gepassed en beter gevoetbald. Helaas bleef het bij het eindsignaal 2-1, al konden we concluderen dat we zeker niet de minste waren de 2e helft. Er zit zo en nu mooi voetbal in van de F2, alleen kunnen we dat helaas nog niet heel lang vasthouden. Er zit zeker progressie in, vooral nu onze verdediging goed staat met Lauran, Jelle en Robin. Het middenveld en de voorhoede moeten leren elkaar nog meer te zoeken, maar daar gaan we in de training aandacht aanbesteden. Met opgeheven hoofd gaan we de volgende wedstrijd in BAS F2 - Unicum F4.