8-10-2011, 10:00 uur

BAS F2 - Unicum F4

Vorige week Unicum F5 uit en vandaag Unicum thuis. F4 van Unicum staat lager in de stand dan Unicum F5, misschien een kansje om te winnen.

In de training afgelopen week veel aandacht besteed aan; overspelen, vrij lopen en flink afwerken op het doel. Hopelijk komt dat er vandaag (een beetje) uit.

Jelle begint 1e helft als wissel, samen met Justin. Daardoor schoof Robin door als laatste man en hij werd geflankeerd door Randy en Lauran. Op het midden Niek en Nickay en Jay in de spits. De eerste 8 minuten ging het redelijk, we kregen wat kansjes, maar Unicum liet zich wel meteen zien. Robin stond direct z'n mannetje achterin, maar blijkt net zo makkelijk mee naar voren te lopen waardoor z'n tegenstander veel ruimte kreeg. Randy is ook wat meer aanvallend ingesteld, waardoor ook hij ruimte liet voor z'n tegenstander. Nickay was drukker bezig wat er langs de kant gebeurde dan in het veld. De 1e helft keken we duidelijk weer teveel wat de tegenstander doet. Er is weinig gevoel om zelf de bal te willen veroveren en te scoren. De keepers stonden goed te keepen, maar waren te vaak kansloos doordat we achterin niet scherp genoeg zijn. Ruststand 0-3.

Met rust weer hetzelfde riedeltje als de voorgaande wedstrijden. Harder ons best doen, niet de bal bij elkaar weghalen, opletten in het veld en vrij lopen, zodra wij aan de bal zijn.

2e helft was een bijna 'een kopie' van de eerste helft. Jelle stond ditmaal op z'n vertrouwde plek. Nog aangegeven eerder de bal te spelen en niet teveel 'pielen' op en in het midden. Doordat hij niet bal afgaf aan Robin die vrij liep en Jelle daardoor 3 man tegenover zich had staan, raakte hij de bal kwijt. Hierdoor kwam de stand al snel op 0-5 voor Unicum. Jelle had niet helemaal z'n dag, bij de 1e blessure kon hij nog verder, maar bij de 2e moest hij van het veld worden gedragen. Ook Jay kwam niet blessurevrij van het veld, bij het tegenhouden van een doelpunt -waar hij de bal klemvast had- werd hij nog door 1 van de spelers van Unicum in z'n buik getrapt. Het kon niet voorkomen worden dat de eindstand 0-7 werd voor Unicum.

Het is jammer van de eindstand, want ik weet dat we meer kunnen dan dat we vandaag hebben laten zien. We moeten meer pit laten zien en vooral doorgaan in de acties. We laten ons te makkelijk van de bal afzetten en dat is zeer zeker niet nodig!

Volgende week zijn we op papier vrij. Er staat een oefenwedstrijdje voor thuis gepland, tegenstander is nog een verrassing.