13-10-2012, 08:30 uur
Sportpark De Horst, Horsterweg 202 Zeewolde

ZEEWOLDE F8 - BAS F2

Zaterdag 13 oktober om rond 7.45 uur is het team compleet en kunnen we vertrekken richting Zeewolde. Dit keer tegen de F8.
Na een lekkere warm-up staan de basisspelers om 8.30 uur klaar voor de wedstrijd.
In de eerste paar minuten weet BAS goed druk te zetten op de helft van Zeewolde. Bente krijgt de eerste kans om er 1-0 van te maken. Helaas gaat de bal naast. Zeewolde komt goed door via rechts en Olaf zet op koele wijze de spits van Zeewolde aan de kant.

Na nog een doelpoging van Zeewolde trapt Silvijn de bal uit richting Jip die via de linkerkant Thijs weet te bereiken. Deze speelt de bal via een mooie steekbal richting Lianne. Weer een prachtige combinatie die jammer genoeg niet leidt tot het eerste doelpunt van BAS.
Mart komt in het veld en weet meteen druk te zetten waarmee hij Zeewolde uit het spel probeert te halen.

Toch komt Zeewolde een keer goed door, maar door een mooie redding van Silvijn blijft het 0-0. Er komen meer slordigheidjes in het spel van BAS.
Mede hier door komt Zeewolde via links goed door, en de spits van Zeewolde is scherp genoeg en weet de bal in de 15e minuut de bal in het net te schieten.
Het is 1-0 voor Zeewolde. Het 2e doelpunt van Zeewolde volgt snel en zo staat BAS in de 17e minuut 2-0 achter. BAS is hiervan geschrokken en gaat druk zetten op de helft van Zeewolde. Jairo gooit in op de helft van Zeewolde. Jip maakt een schitterende actie, en weet de bal bij Giel te krijgen. De bal komt via een kluts bij Zeewolde terecht, en strak voor rust weten ze de bal nog in het net te laten glijden. Het is rust en BAS staat met 3-0 achter.
BAS is geschrokken van de stand en je kan direct aan het spel zien dat Yannick in de rust een peptalk heeft gegeven. Thijs geeft vanaf de eigen helft een pass op Lianne. Helaas komt deze aanval niet verder dan halverwege de helft van Zeewolde. Zeewolde neemt over en Jip laat zien dat hij niet alleen goed kan scoren, maar ook uitstekend kan verdedigen.
Sjaak geeft aanwijzingen vanuit de achterlijn, en BAS komt steeds beter in het spel, en de spelers weten elkaar goed te vinden. Halverwege de 2e helft is het dan eindelijk zover, Mart schiet de bal in het doel van Zeewolde. De stand is 3-1.

BAS komt goed door via Giel en Jairo en de verdediging van Zeewolde begint zwakheden te vertonen waardoor BAS nog meer kansen krijgt.
De keeper van Zeewolde schiet uit. Mart let goed op en weet de bal direct te onderscheppen, helaas gaat de bal niet over de doellijn.
BAS krijgt nog een aantal goede kansen, maar de bal wordt nog tot 2 maal toe van de doellijn gevist, waardoor de eindstand 3-1 blijft.
De drive was goed maar desondanks vertrekt BAS zonder punten vanuit Zeewolde.