10-11-2012, 10:00 uur

BAS F2 - BAS F3

Om half tien moesten alle kinderen zich gaan omkleden. Met zijn allen in 1 kleedkamer was al super gezellig. Alle kinderen waren gespannen en huppelden heen en weer tussen alle ouders die ervoor zorgden dat de F2 de uit shirts aankregen en de F3 de thuis shirts.
Op het trainingsveld werd eerst een stevige warming-up afgewerkt onder aanvoering van Yannick en Sjaak en de leiders van de F3 die de kunst een beetje konden afkijken.
Iets later dan gepland begonnen we met de wedstrijd. Scheidrechter Daphne floot af en het spel kon beginnen. In het begin ging het gelijk op tussen de F2 en de F3. Het spel ging op en neer. Er werd door beide teams goed samengespeeld. Je kon nauwelijks merken dat de beide teams elkaar goed kenden wat ze gunden elkaar weinig ruimte.
Eindelijk kwam Bente met een lange rush voor de goal van doelman Michael en scoorde de 1-0.
F3 ging gelijk in de aanval terug en dat resulteerde in een corner van Patrick en later een doelpoging van Gerben.
Er was wel veel plezier want af en toe hoorden we de spelers met elkaar lachen om mooie situaties die gebeurden in het veld!
Silvijn wist het ook weer goed op de nul te houden en zorgde ervoor dat de aanvallen vlot verliepen door hele verre uittrappen te maken. Jip hield het veld weer goed breed en gaf weer mooie voorzetten waardoor Mart in een goede scoringspositie kan komen! En de 2-0 was daar.
Thijs kreeg het steeds drukker doordat de F3 goed druk ging zetten, maar steeds zorgde hij ervoor samen met Giel dat niemand bij de goal kon komen. Olaf stond dit keer op het middenveld en zorgde voor mooie schoten naar voren.
Lianne scoorde de derde goal met rechts terwijl ze links is! Mart de vierde uit een vrije trap. Toen was het rust.
Na een peptalk in de rust van de beide coaches gingen de beide teams vol goede moed verder. Sanar en Patrick trapten af. In de goal van de F2 stond in de tweede helft Giel en bij de F3 stond Kevin onder de lat. De F3 werd steeds sterker en dat resulteerde in mooie aanvallen van Gerben en later een vrije trap door Michael die heel goed werd gehouden door Giel. Door een voorzet van Mart scoorde Bente de vijfde goal
Eindelijk werd er weer gescoord en ditmaal weer door Mart met een snoeiharde trap en de doelman kon de bal weer achter zich uit het net halen. De F3 liet de moed niet zakken en door een mooie bal van Tim op Patrick ging de bal weer naar voren. Lars zorgde ervoor dat de spelers van F2 niet zomaar door konden lopen. De laatste 10 minuten werd Jasper goed wakker. Meerdere keren maakte hij mooie rushes naar voren waardoor de F3 echt gevaarlijk werd! De F2 liet dit niet op zich zitten en na een mooie corner van Lianne schoot Silvijn net naast. Ook Thijs maakte een aantal keren een mooie rush naar voren. Eindstand is 6-0
Jairo was vandaag niet aanwezig want hij was jarig, gefeliciteerd!
Met de penalty’s heeft de F3 gewonnen, die wisten de meeste ballen in het net te schoppen!