BAS JO9-2 - IJVV F7 : 4-1

BAS JO9-2 4 - 1 (2 - 0) IJVV F7
2-3-2013, 10:00 uur

Bas F2 voetbalt thuis tegen IJVV F7.

Op een frisse zaterdagmorgen staan de spelers van BAS F2 al weer klaar. Helaas zijn Thijs en Silvijn ziek en moet er een oplossing worden gevonden voor een vervangende keeper. Jay van Bas F1 kan en wil bij de F2 keepen. Gelukkig maar, anders zou er geen wissel zijn.
Omdat IJVV ook rood met witte shirt draagt is het verschil op het veld moeilijk te zien. Daarom draait IJVV de shirt binnenste buiten. Zo is het wel duidelijk voor de spelers.
We starten met Giel, Jip, Jaïro, Olaf, Bente en Lianne. Mart start als wissel.

De wedstrijd start met een felle opening van Bas F2. Bente, Lianne en Giel gaan gelijk in de aanval. Toch wordt de tegenaanval in gezet maar Olaf en Jip verdedigen goed. Het blijft 0-0. Jaïro schiet met een enorme trap de bal naar voren. Het spel wordt weer op de helft van de tegenstander gespeeld. Even later krijgt BAS de schrik te pakken, want de bal gaat recht op het doel af van Jay. Met zijn vingertoppen duwt hij de bal net aan de buitenkant van de paal. Wat een top-actie!
Even later neemt Bente een corner. Giel krijgt een vrije trap mee en schiet bijna raak en zo komt de bal bij Mart. En Mart schiet de bal met een hoge trap over iedereen heen in het doel van de tegenstander, 1-0!!
Dan komt IJVV even terug. Jaïro verdedigd goed en Jay moet nog een bal uit het doel houden. Dan komt een nieuwe aanval die begint bij Jip, Lianne neemt over en Mart scoort 2-0!!
Daarna wordt er veel gevoetbald op de helft van de tegenstander. Jip Schiet op doel, maar wordt tegengehouden en Lianne schiet nog een keer in het zijnet.
Rust

Na de rust gaan de spelers van BAS F2 weer net zo goed als voor de rust in de aanval. Giel schiet met een enorme trap de bal richting het doel. Helaas net naast.
Even later heeft Bas een ingooi halverwege het veld en de bal komt weer, via de voeten van Giel, voor de voeten van Mart en hij scoort de 3-0!!
De wedstrijd loopt op het eind. Jay keept goed. En de wedstrijd gaat nu gelijk op. Onverwachts krijgt Jip de bal voor zijn linkervoet en scoort de 4-0!! De bal gaat precies aan de binnenkant van de paal het doel in.
Dan een laatste uittrap van de doelman van IJVV. Deze bal gaat via twee andere spelers zo het doel in van BAS F2 en het staat 4-1. Einde van een leuke en goed gespeelde wedstrijd.

Daarna moeten de penalty’s nog worden genomen. Jaïro, Bente, Giel en Jay schieten raak!
Jay houdt 3 ballen tegen. 2 gaan erin. De anderen gaan naast.