BAS JO9-2 - Hulshorst F2 : 7-1

BAS JO9-2 7 - 1 (3 - 0) Hulshorst F2
24-8-2013, 10:00 uur

BAS F2- Hulshorst F2

De eerste bekerwedstrijd op het programma voor F2. Zowel voor de leider als voor een paar Mini's een spannende start. De F2 bestaat uit Ilse, Patrick, Jasper, Jens, Jelte, Tim, Dion en Kyan. Een hoop geregel voor de nieuwe wedstrijd, sokken, broekjes voor de eerstejaars F-jes en hesjes omdat de tegenpartij ook in het rood/wit gekleed was.

De start was goed. Ieder op zijn geliefde plek en zoveel mogelijk samen spelend. Al snel in de wedstijd kwam BAS voor met 1-0 door ons enige dame in het team. Ilse liet alle jongens verbazen. F2 bleef goed overspelen en daardoor was het met rust 3 - 0 door doelpunten van Patrick en Kyan.

In de rust werd door de leider goed verteld dat ze moesten blijven overspelen, want dat ging uiteraard heel goed.

De 2e helft waren de spelers uitermate gemotiveerd om het doelsaldo uit te breiden. Veel mooie acties, strakke passes en goed overspel voerden de boventoon. De plek van de posities werden af en toe vergeten omdat het makkelijk te dribbelen was op het veld van de tegenstander. Mooie harde schoten die de keeper van Hulshorst een paar keer tegenhield maar waar Jasper steeds goed bij was. Dit resulteerde in een 2e doelpunt voor Jasper vandaag. Eindstand van vandaag 7-1 met onder andere doelpunten van gebroeders van Riel, Jelte & Tim.