Harde 't F3 2 - 3 (1 - 1) BAS JO9-2
31-8-2013, 08:45 uur
Schenk Oost, Bovenweg 8 't Harde

verslag 't Harde F3 - BAS F2

De tweede bekerwedstrijd voor de F2 was een uit-wedstrijd tegen 't Harde F3. Voor Pim en Michel was het vandaag de eerste keer dat ze met de F2 voetbalden.
Er werd vanaf de start goed gespeeld maar helaas maakte 't Harde in de 15e minuut een doelpunt. Hierdoor heeft BAS zich niet door uit het veld laten slaan, want een minuut later maakte Jasper een doelpunt.
De eerste helft waren de teams goed aan elkaar gewaagd. Na de rust kwam BAS in de 8e minuut op achterstand te staan door het tweede doelpunt van 't Harde.
BAS bleef als team goed samenspelen, er werd goed opgelet wie er vrij stonden en overgespeeld.
In de 11e minuut brak Jasper uit en rende iedereen eruit waarna hij zijn tweede doelpunt maakte. Dit werd in de twaalfde minuut ook door Ilse gedaan die na diverse spelers te zijn gepasseerd het derde en laatste doelpunt van de wedstrijd maakte.
De laatste minuten van de wedstrijd had BAS de verdediging goed op orde waardoor de winst met 3-2 werd gewaarborgd.
Het was een erg leuke wedstrijd waar de beide teams goed aan elkaar gewaagd waren en waarbij BAS F2, ook al was dit pas de tweede wedstrijd, als een hecht team voetbalt.

Alies

Jasper van Diepen

Ilse Lucassen

HARDE 'T F3 - BAS JO9-2: 2 - 3 (1 - 1)

15' doelpunt 1 - 0
16' doelpunt 1 - 1  Jasper van Diepen (-)

28' doelpunt 2 - 1
31' doelpunt 2 - 2  Jasper van Diepen (-)
21' doelpunt 2 - 3  Ilse Lucassen (-)