Bekerwedstrijd
7-9-2013, 10:00 uur

Monsterzege voor BAS F2

BAS F2 – Nunspeet F4,

Dit weekend stond een spannende wedstrijd tegen Nunspeet F4 op het programma want winst betekent door in het bekertoernooi.
De te winnen beker is, zoals Sjaak erg duidelijk heeft gemaakt, enorm groot!
Vanaf het begin van de wedstrijd had BAS de overhand waarbij er vooral op de helft van de tegenpartij werd gespeeld. De eerste drie doelpunten werden door Jasper gemaakt, in de 3e, 4e en 5e minuut.
In de 8e minuut maakte Michel een mooie treffer.
Nunspeet kwam niet veel aan de bal en wanneer ze de bal hadden was BAS er als de kippen bij om hem af te pakken. In de 11e minuut scoorde Tim, in de 19e en 20e minuut was Jasper weer aan het scoren, gevolgd door doelpunten van Patrick in de 23e en 24e minuut.
De keepers van BAS hadden het zowel in de eerste als in de tweede helft erg rustig, de bal kwam maar af en toe bij het doel van BAS in de buurt. Van enige dreiging was geen sprake.
De tweede helft was vergelijkbaar met de eerste helft, het eerste doelpunt werd gemaakt via Cas Grootkoerkamp die toevallig naast het doel stond, die doelpunt werd terecht afgekeurd.
Met doelpunten van Ilse in de 5e en 6e en 10e minuuut, doelpunten van Tim in de 7e,9e en 14e minuut, terwijl Jasper in de 11e en 13e minuut nog scoorde had de F2 absoluut geen klagen over het doelsaldo.
Alle doelpunten opgeteld heeft BAS F2 met een monsterzege van 17-0 gewonnen. Dit betekend dat ze door mogen met de bekerwedstrijden waar ze voor de enorm grote beker gaan!

BAS JO9-2 - NUNSPEET F4: 17 - 0 (9 - 0)

3' doelpunt 1 - 0  Jasper van Diepen (-)
4' doelpunt 2 - 0  Jasper van Diepen (-)
5' doelpunt 3 - 0  Jasper van Diepen (-)
8' doelpunt 4 - 0
11' doelpunt 5 - 0  Tim van Riel (-)
19' doelpunt 6 - 0  Jasper van Diepen (-)
20' doelpunt 7 - 0  Jasper van Diepen (-)
23' doelpunt 8 - 0  Patrick Zondag (-)
25' doelpunt 9 - 0  Patrick Zondag (-)

30' doelpunt 10 - 0  Ilse Lucassen (-)
31' doelpunt 11 - 0  Ilse Lucassen (-)
33' doelpunt 12 - 0  Tim van Riel (-)
34' doelpunt 13 - 0  Tim van Riel (Jasper van Diepen)
35' doelpunt 14 - 0  Ilse Lucassen (-)
36' doelpunt 15 - 0  Jasper van Diepen (-)
37' doelpunt 16 - 0  Jasper van Diepen (-)
38' doelpunt 17 - 0  Tim van Riel (Jasper van Diepen)