28-9-2013, 10:00 uur

Bas F2 houdt het spannend!

28-9-2013. Vandaag was het zover. Bas F2 tegen ASVD F7.
Het was een prachtige zonnige ochtend, wat wil je nog meer? Winnen natuurlijk! En wel tegen onze buren uit Dronten!
Onze effies speelden thuis op vertrouwd gras en dat gaf ze gelijk goede moed. Onze jongens (inclusief Ilse natuurlijk) startten in de aanval; er werd alleen maar aan de goede kant van het veld gespeeld. Makkie voor Jelte. Het duurde niet lang of Patrick liep vrij, keek goed en heel soepel zorgde hij met een prachtig schot voor het eerste doelpunt.
In de tweede helft, vrij snel na de aftrap kwam daar Ilse, de sterkste dame van het team. Met mooi samenspel maakte ze een prachtige goal; 2-0.
BAS bleef in de aanval, maar ondanks dat zag de tegenstander een kans en benutte die met een treffend schot tot stand 2-1. Opletten dus voor onze mannen!
De teams waren goed aan elkaar gewaagd en dat maakte het tot een mooi en spannend duel. Na een treffer van ASVD werd het weer gelijkspel. Oei oei, wat spannend. Dit was ook goed te merken aan onze leider Harold die de jongens voorzag van de ene na de andere goede aanwijzing en complimenten. “Blijven bewegen jongens, lopen, goed kijken!....”
En toen kwam daar Jasper……..van helemaal achter uit het veld nam hij met een vaart de bal mee naar het doel. De enige tegenstander die hij had schudde hij zo van zich af! Maar helaas, het ging net mis bij het doel door een keeper die wist wat hij moest doen. Jasper liet zich niet uit het veld slaan en herhaalde deze actie maar liefst 2 keer. Maar och wat jammer, ook deze waren bijna goal. De tijd verstreek……de concentratie niet laten verslappen jongens! Nog 1 goal??
En ja, Michel deed de harten van BAS sneller kloppen in de laatste minuten. Met een heel cluppie voor het doel was hij toch maar degene die zorgde voor de winst! Wat een prachtig schot van deze jongen en een mooie eindstand 3-2 voor Bas F2!
Weer een stapje dichter bij die heele grote beker!

Margitte Groot Koerkamp

Ilse Lucassen

Patrick Zondag

BAS JO9-2 - ASV DRONTEN F7: 3 - 2 (1 - 0)

8' doelpunt 1 - 0  Patrick Zondag (-)

21' doelpunt 2 - 0  Ilse Lucassen (-)