19-10-2013, 10:00 uur

BAS F2 door naar volgende ronde van de beker

BAS F2 – Swift 64 F2

Dit weekend stond een spannende beker wedstrijd tegen Swift op het programma.
BAS begon de wedstrijd heel fanatiek. Waren gelijk al veel op de helft van Swift aan het spelen. Tim kreeg al snel een kans om te scoren, maar helaas de keeper hield de bal. Patrick kwam snel terug en na 2 schoten was het eerste doelpunt gezet. Swift kwam op, maar door de goede verdediging van BAS kwamen ze er niet doorheen. Ilse schoot een mooie voorzet naar Michel, hij schoot op doel, maar de keeper hield deze tegen. Swift kreeg een corner deze werdt opgevangen door Tim die in snel tempo aan de overkant van het veld de 2-0 scoorde. Swift kwam terug en na enkele aanvallen houdt Jelte prima de bal.
Na de rust staat Jens op keep. F2 speelt weer prima over en hebben weer enkele kansen. Maar dan komt een mooi schot van de tegenpartij die voor Jens niet tegen te houden is. (2-1)
Maar BAS komt terug. Tim, Dion en Pim zorgen er goed voor dat de tegenpartij er niet weer door komt. Er wordt mooi gespeeld door de F2. Na een voorschot van Jasper scoort Ilse de 3-1. Een aantal mooie schoten van Jasper volgen, en ja hoor deze gaat er ook in 4-1. Kyan neemt de bal mooi mee aan de voet maar de bal rolt te snel weg en met een mooie koprol probeerde hij deze nog binnen te houden. Door nog een mooie voorzet van Jelte en een grote aanmoediging van opa en oma scoort Ilse de 5-1.
Door deze mooie overwinning gaan onze jongens en meisje door naar de volgende bekerwedstrijd. Op maar de enorme grote beker!