BAS JO9-2 0 - 4  Lelystad '67 F5
2-11-2013, 10:00 uur

Een nieuwe ervaring voor BAS F2

Afgelopen zaterdag was het volledige team aanwezig voor de thuiswedstrijd tegen de F5 van Lelystad ‘67.
Vanaf het begin van de wedstrijd werd er voornamelijk op de helft van BAS gespeeld. Het team uit Lelystad was erg snel en sterk. In de 8e minuut werd er gescoord door Lelystad, dit werd in de 10e minuut herhaald.
De rest van de eerste helft was het voor BAS niet mogelijk om de leiding in de wedstrijd over te nemen, het samenspel ontbrak wat en er werd regelmatig door Lelystad aangevallen. Gelukkig heeft Dion met een aantal mooie reddingen voorkomen dat er in de eerste helft, op nog een doelpunt in de 20e minuut na, nog meer tegendoelpunten werden gemaakt.
Vlak na de rust werd er nog een keer door Lelystad gescoord. De rest van de tweede helft kon BAS wat meer tegenstand bieden. Jasper, Tim en Ilse braken zelfs af en toe uit naar de andere helft.
Daardoor en doordat Jens zich koelbloedig op de ballen stortte werd voorkomen dat er nog meer tegendoelpunten moesten worden geïncasseerd.
Met een eindstand van 0-4 was dit de eerste verloren wedstrijd voor BAS F2. De spelers hebben dit verlies manmoedig gedragen en waren net zo vrolijk bij het penalty -schieten als na de afgelopen gewonnen wedstrijden.