SDC Putten F6 0 - 7  BAS JO9-2
29-3-2014
Putter Eng, Roosendaalseweg 111 Putten

wedstrijd van de hoekschoppen.

Zaterdag 29 maart, rust over Putten…….totdat de parels uit de polder binnenvallen!
Het was al goed te merken voor de wedstrijd, de spelers hadden er zin in.

Vol energie zaten de mannen en vrouw van BAS F2 zich om te kleden om maar zo snel als mogelijk op het veld te zijn. De verzorging was ook goed, al voordat de wedstrijd begon had onze gelegenheidsfotografe (waarvoor dank) Siska een heerlijk bakje koffie geregeld.

Al vanaf het fluitsignaal voor de start van de wedstrijd maakte BAS het duidelijk, wij zijn hier gekomen om te winnen van Putten. Iedereen wist waar hij of zij moest staan en werd er fantastisch over gespeeld.
Zo goed zelfs dat er al heel snel in de wedstrijd een doelpunt gescoord werd door het duiveltje met de staartjes Ilse, 0-1! Niet veel later tikte en kapte ze een paar tegenstanders uit en scoorde de 0-2 op aangeven van Michel. De wedstrijd van de hoekschoppen werd geopend door onze onvermoeibare Patrick. Met een sierlijk genomen hoekschop krulde de bal over de keeper in het net 0-3. Putten probeerde wel op te komen, maar als ze dan al door de verdediging konden komen stond daar onze Jelte de ballen uit het doel te vissen. Met de 0-3 voorsprong vond BAS het wel genoeg, zo leek het. Putten kwam meer en meer aan de bal en BAS begon wat slordiger te spelen. Gelukkig wist Jens de bal af te pakken en een loepzuivere pass te geven op Patrick, hij schiet de bal hierop geplaatst in de goal 0-4. Alweer een gevaarlijke hoekschop van Patrick, maar de bal wordt met de handen weggeslagen en de scheidsrechter geeft een penalty. Tim is de man die de bal megahard tussen de lat en de keeper inschiet en de 0-5 voor de rust maakt.

De tweede helft valt qua doelpunten een beetje tegen, Putten begint ook wat meer te duwen en trekken, maar dat deert het topteam uit de polder niet. De hoekschoppen worden nu genomen door Tim die al met zijn eerste direct een doelpunt scoort! De verdedigers krijgen de bal niet weg en scoren in eigen doel. Een knap afgepakte bal door Dion wordt door Kyan net naast geschoten. Niet veel later haalt Tim weer aan voor een hoekschop en ook deze is onhoudbaar voor de Puttense verdediging en mede door het storen van Jasper grabbelt de keeper mis en staat de eindstand van
0-7 op het scorebord!