BAS JO9-2 - Reaal Dronten F1 : 1-4

BAS JO9-2 1 - 4  Reaal Dronten F1
15-11-2014

Reaal gooit roet in het eten!

BAS F2 heeft zaterdag 15 november de thuiswedstrijd tegen Reaal Dronten F1 verloren. Of het met de zenuwen voor de intocht van de goedheiligman te maken had weet ik niet maar de F2 speelde vandaag een veel mindere wedstrijd dan vorige week tegen de koploper.

Het ging in het begin al fout. De fanatieke coach van Reaal had met de leiders van de F3 die naast de F2 speelden afgesproken om 8 tegen 8 te spelen. Maar Edward en Ilja wisten van niets. Zo bleek dat Reaal de wedstrijd met 8 spelers was begonnen en de F2 met de gebruikelijke 7. Zo stond het binnen de kortste keren al 0-2. De F2 was daardoor flink van slag en dat heeft de hele wedstrijd meegespeeld. Nadat er bij Reaal alsnog de extra speler uit werd gehaald kwam de F2 wel iets beter in het spel. Een zeldzame aanval leverde het eerste en enige doelpunt van de F2 op. Julian speelde de bal op Pepijn af en hij rondde netjes af 1-2. Reaal scoorde in de eerste helft nog 2 keer waardoor de ruststand 1-4 was.

In de rust werd toch maar afgesproken om de eerste 2 doelpunten niet mee te laten tellen;1-2 dus.

Ook in het tweede bedrijf was het team uit Dronten de betere. Ze scoorden nog 2 keer. Jordy hield er nog een paar knappe ballen uit zodat de uitslag niet hoger uitviel. Als team liep het vandaag niet goed bij de F2. Volgende week weer een nieuwe kans. Dan komt de F7 van Go Ahead Kampen op bezoek. Aanvang op de Schelp is dan ook weer 10 uur.