BAS JO9-2 13 - 1  Go Ahead K. F5
22-11-2014

Ruime overwinning BAS F2

Zaterdag 22 november speelde de F2 de 9e competitiewedstrijd tegen de F5 van Go Ahead Kampen. Gezien de stand op de ranglijst zou het een makkelijke ochtend moeten worden.

In de eerste helft was daar echter nog weinig van te merken. Was het misschien onderschatting? Toch kwam de F2 op een 1-0 voorsprong door Jayden. Maar al snel kwam Go Ahead weer op gelijke hoogte. Ryan zette de F2 weer op een voorsprong. Ook waren er kansen voor Pepijn en Julian maar ze schoten allebei over. De 3-1 kwam op naam van Simon en dit was tevens de ruststand. Het vizier moest wat meer op scherp gezet worden want er werden teveel kansen gemist.

In de 2e helft ging het hard. Ryan scoorde uit een solo de 4-1. Kaj scoorde de 5-1. Uit een mooie aanval met goed samenspel tussen Pepijn en Jayden scoorde Julian de 6-1. Ook nam hij de 7-1 voor zijn rekening. De 8-1 was weer voor Kaj en Jayden tekende voor de 9-1. Kaj mocht de 10e Bas treffer scoren waarna Ryan er 11e en 12e inlegde. De laatste treffer kwam weer op Kaj z’n naam. Pepijn schoot op doel en de bal zou er in gaan maar Kaj was zelfzuchtig, hield de bal tegen en met een hakje tikte hij de bal binnen.

Een ruime 13-1 overwinning vandaag op een team wat eigenlijk een klasse te hoog is ingedeeld. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen DSV61 F1 gepland. Een ploeg waar meer tegenstand van verwacht mag worden. Vertrek vanaf de Schelp 7.30 uur. Aanvang 8.30 uur.