Horst FC F4 2 - 8 (0 - 5) BAS JO9-2
19-9-2015
De Adelaar, Buitenbrinkweg 66 Horst

een overwinning in de regen

zaterdag 19 september stond alweer de tweede competitie wedstrijd op het programma. na de vorige week volstrekt kansloze nederlaag hadden de trainers er vandaag een goed gevoel over.horst f4 ging over de knie vandaag.

zaterdagmorgen 9.00uur was de verzameling en 10 minuten later zouden we vertrekken. maar al wachtend op de 9 mans bus van Isaya en terug kijkend op de telefoon kwamen we 5 minuten na de vertrektijd erachter dat Isaya geblesseerd was en niet kon komen.
een pijnlijke tegenvaller want behalve Isaya was Kornel er ook niet bij.
snel schakelen was vereist en de hoge heren bij de F1 hebben ons enorm geholpen om Jesse Lek met ons mee te sturen.

dus toch met 8 man naar Horst waar het ondertussen steeds harder was gaan regenen. Bas f2 maakte het allemaal niks uit. tijdens de yell werd er zelfs nog even gegrapt:we vreten ze op die horst 'worstjes'.
met deze wetenschap gingen de mannen het veld in. in het begin ging het nog gelijk op, maar nadat Jesse met zijn 1e van de ochtend had aangetekend werden de mouwen steeds verder opgestroopt. Jovanni maakte knap de 0-2 en toen zelfs na een mooie strakke corner van Collin de bal via de tegenstander het doel in was beland wisten we, dit gaan we flikken hier.
na de 0-3 verslapte we even en gelukkig stond daar Sam "the man" die met een paar katachtige reddingen zijn doel schoon hield.
de ruststand werd bereikt nadat Julian en Iovanni met zijn 2de van de ochtend voor 0-5 zorgden.

Bas F2 begon dramatisch aan de 2de helft. Jovanni had Sam vervangen als keeper en het team moest duidelijk nog even de ritme zoeken van voor de rust. dit leidde tot 2 snelle tegen doelpunten.2-5 maar door goed verdedigend werk van zowel Lesley als Tijn bleef het bij 2 tegendoelpunten.gelukkig gingen we mede door de fanatieke meegereisde vaders,moeders, opa/oma's weer beter voetballen en was het weer Jesse die na een goede pass van Thijmen de score weer verhoogde tot 2-6.
buit was binnen en dat Julian(met zijn losse tand) en Jesse er nog 2-8 van maakten was goed voor de statistieken en voor het team gevoel.

de blijdschap na de wedstrijd was groot en na de penalty's konden de boys de iets te warme maar verdiende douche opzoeken.