Unicum F5 6 - 3  BAS JO9-2
14-11-2015, 08:30 uur
Sportpark Schouw, Schouw 54-13 Lelystad

strijdend ten onder

Afgelopen zaterdag 13 november mocht BAS F2 naar Unicum F5 in Lelystad. Het team moest om 07:20 uur verzamelen bij de kantine. Helaas kreeg het team vlak voor vertrek een afmelding en moest nog snel naar een vervanger gezocht worden. Na wat app’en en bellen lukte dat uiteindelijk toch nog, Pepijn van de F1 kwam ons versterken! Uiteindelijk waren we net op tijd in Lelystad en konden de mannen beginnen met hun warming up. Om 08:30 begon de wedstrijd. Het team begon erg goed met goed verdedigen en na een mooie dieptepass van Colin kon Praise al vlot de 0-1 scoren. De verdediging bood goed weerstand tegen de talenten van Unicum. Isaja en Praise konden mooi combineren samen, maar dat leverde helaas tot twee keer toe geen doelpunt op. Gelukkig voorkwamen Lesley en Thijmen met goede ingrepen dat Unicum op 1-1 kwam. Unicum voerde de druk op en kwam uiteindelijk op 1-1. BAS gaf zich echter niet gewonnen en vocht zich terug in de wedstrijd. Een mooie corner van Isaja kwam nog op de lat terecht, maar de volgende corner van Pepijn werd door de keeper van Unicum in eigen doel getikt.de voorsprong duurde helaas niet lang want met een mooi lobje over onze goed keepende Tijn heen, werd de stand weer gelijk (2-2). Voor rust werd de 3-2 voor Unicum voorkomen door goed ingrijpen van onze keeper Tijn

Na rust kwam Unicum al snel op 3-2 voor, echter een mooie diepte pass van Lesley op Isaja kwam precies op maat. Isaja nam de bal goed aan en scoorde op een knappe manier de 3-3! Julian redde daarna nog een paar keer goed, waardoor de stand tot 5 minuten voor tijd nog steeds 3-3 bleef. Daarna werd het team wat moe en vielen er gaten in de verdediging. Unicum kon in korte tijd nog 3x scoren waardoor de eindstand uitendelijk 6-3 werd voor Unicum. De penalty serie werd uiteindelijk gewonnen door BAS na goed keepers werk van Julian.