• Tijn: 1e helft doel, 2e helft rechts achter.
• Jovanni: 1e helft spits, 2e helft doel.
• Sam: laatste man
• rechts voor: Isaija
• Colin: midden voor
• spits: Kornel

We begonnen de wedstrijd goed, strijdvaardig. Met Sam als laatste man waren we een blok achterin. Tijn stond op goal en hield een paar mooie ballen tegen. Lesley pakte een paar ballen behendig af en toen de voorzet van Colin kwam, scoorde Julian 1-0 voor BAS. Een goed doelpunt, waarbij BAS goed overspeelde en mooi verspreid voorin stond. Het team van DVS bestond uit voornamelijk grote jongens. Maar Colin en Sam zijn ook grote jongens (onze tanks) waar DVS niet zomaar voorbij kwam. Met een paar mooie passes van Jovanni en Lesley overheerste BAS deze eerste helft. Het was een mooi spel om naar te kijken, waarbij je duidelijk groei van het team kan zien. De trainingen werpen hun vruchten af!

De tweede helft was DVS aan de leiding. Met Jovanni op doel, hebben we erger voorkomen. Isaija en Kornel kwamen gevaarlijk dicht bij het doel van DVS, maar helaas ging de bal er telkens net niet in. Daarentegen had DVS het geluk wel te scoren en stond het 1-1. Niet veel later had DVS opnieuw het geluk aan hun kant en scoorde 1-2. Zij hadden overigens 2 goede jongens voorin staan. Maar tegen de snelheid van Isaija en Kornel konden ze niet op. Met een mooie voorzet van Tijn, scoorde Julian bijna gelijkspel. Je kan zien dat BAS wat vermoeider is de 2e helft. Er werd wat minder achter de bal aangerend en de passes waren iets minder scherp. Desondanks een heel goed gespeelde wedstrijd van onze jongens van de F2.