13-4-2016

een 'Flitsende' overwinning

woensdagavond 13 april mochten we een inhaalwedstrijd spelen tegen dsv'61 uit Doornspijk.
Om 18.00uur verzamelen was de tijd dat we mochten verzamelen.
zo stralend weer als dat het toen was zo sloeg vlak voor aanvang van de wedstrijd het weer volledig om met een paar mooie flitsen en hevige donder klappen als gevolg.
wedstrijd ging niet meer door dachten we allemaal.Maar hoe snel het onweer kwam zo snel ging het weer en konden we stipt om 19.00uur onder leiding van de Hr. Klopman aftrappen voor het begin van de wedstrijd.

Bas begon goed aan de wedstrijd en al snel was daar de 1-0 van Isaija die ongehinderd kon inschieten.
een goed begin en Bas probeerde door te drukken.
Dmv kwam er niet aan te pas en met 5 man in de verdediging was het 1 richting verkeer.een 2de doelpunt kon niet uitblijven.een goede individuele actie van Praise leidde tot de 2-0.
maar waar de afgelopen weken het spel goed en verzorgd was, was het nu niet goed.Doordat Dsv met veel man vlak bij het eigen doel verdedigde liepen wij erg uit de posities en wisten we hier geen raad mee. waar normaal gesproken goed de zijkanten werden gezocht gingen we nu lopen met de bal en probeerde we alles door het midden te doen. dit resulteerde wel tot een aantal goede kansen maar een paar goede reddingen van de keeper van Dsv zorgde dat het 2-0 bleef.
De rust was bijna daar en we mochten nog 1x aanvallen. dit keer was het Isaija die, nu wel via de buitenkant, 3 man passeerde en keurig aflegde op Praise die zo voor een 3-0 ruststand zorgde.

In de rust werd er aan de spelers gevraagd hoe het ging: goed, echt super was het antwoord waarop de trainer niet blij was en dat het slecht was en beter moest.

Na wat aanwijzingen ging het een stuk beter. Tijn Sam en Thijmen waren verdedigend prima.Lesley ging samen met Collin als vanouds het spel regisseren op het middenveld.En Iovanni Isaija en Praise waren voorin gevaarlijk.
de taken werden goed uitgevoerd en al snel liepen via Praise 2x en Collin 2x uit naar een stand van 7-0.
het krachtsverschil werd nu ook echt in doelpunten uitgedrukt.
Jovanni die de 2de helft ging voetballen en hoorde dat hij van z'n opa 1€ kreeg per doelpunt bedacht zich niet en zorgde via een mooie aanval voor de 8-0 tussenstand.
iedereen leek te willen scoren nu, en van een verdediging was geen sprake meer.Waar Julian eerder knap een bal kon redden was hij nu kansloos want via een keurige actie van een goed spelende spits van dmv werd het ineens 8-1.
Bas leek weer wakker en Iovanni zorgde voor de 9-1 en daarmee gelijk ook z'n 2de€.
Bas bleef goed voetballen en Collin beloonde zijn rush langs de lijn met een vlammend schot voor de dubbele cijfers. 10-1.
nog 5 min te spelen en bas wou meer. Isaija en Praise die mekaar steeds beter gingen vinden zorgde er voor dat Bas nog 3! keer kon scoren en daarmee de eind uitslag bepaalde op 13-1.

een prima uitslag met een prima 2de helft waardoor we bovenin keurig blijven meedoen.
Zaterdag wacht er de nummer 3 van de competitie, ASVD.