Harde 't JO9-2 6 - 3 (4 - 1) BAS JO9-2
28-9-2019, 08:30 uur
Schenk Oost, Bovenweg 8 't Harde

Net verloren in eerste wedstrijd

De eerste wedstrijd voor een nieuw team. Uit naar 't Harde JO9-2, om 7.30 vertrekken. Nick ging met ons mee en Jasmijn was net op tijd met aanmelden dus ook Jasmijn was erbij.

Met 7 spelers dus naar 't Harde. Iedereen was keurig op tijd op het mooie veld in 't Harde. Het begin van de wedstrijd was duidelijk even wennen. We kwamen 4-0 achter. Daarna was goed te zien dat iedereen beter wist wat te doen. Nog voor rust scoorde Yarah de 4-1. Jasmijn maakte er na rust 4-2 van. Er kwamen kansen voor o.a. Adam, Joran en Kacper. Helaas gingen deze kansen er net niet in.

't Harde maakt 5-2 maar vlak daarna maakt Piotr het weer spannend door de 5-3 te scoren. Er waren ook nu weer kansen op meer. Er werd zeer fanatiek gestreden. Maar uiteindelijk lukte het niet om nog een doelpunt te maken. 't Harde scoorde wel. Uitslag 6-3.

De tweede helft was dus een keurig gelijkspel. En wat ook belangrijk was, de penaltyserie werd door BAS gewonnen.