DSV '61 JO9-3 7 - 2 (5 - 1) BAS JO9-2
12-10-2019, 09:00 uur
De Haere, Haerderweg 19 Doornspijk

Steeds beter

Het gaat stapje voor stapje steeds beter met JO9-2. De derde wedstrijd werd dan wel verloren (7-2) maar gestreden werd er tot het eind.

De wedstrijd begon moeizaam, Joran had buikpijn en begon even aan de kant. Gelukkig was de tegenstander zo sportief om ook een speler aan de kant te houden. We hadden vandaag geen wisselspeler dus dit was een mooi gebaar van DSV.

DSV kwam vrij snel op een 3-0 voorsprong. Ondanks het goede keeperswerk van Yarah. Yarah stond vandaag voor het eerst op doel. In een tegenaanval werd Adam neergehaald, Strafschop. Adam faalde niet en zorgde voor de 3-1. DSV scoorde voor rust nog twee maal en we gingen met 5-1 rusten.

Joran deed de tweede helft weer mee en dus speelden we weer met 6 spelers. Kacper ging het doel verdedigen en hoe! DSV kon hem alleen in het begin passeren maar al snel bleek Kacper niet meer te kloppen. Marcel kreeg nog twee grote kansen maar hij schoot op de paal en net voor Langs. Adam zorgde uiteindelijk voor de 7-2 waarna er nog meer kansen kwamen. De stand bleef wat hij was.

Handen schudden en penalty’s nemen en terug naar Biddinghuizen. Op naar volgende week.