BAS JO9-2 - Epe JO9-3 : 3-2

BAS JO9-2 3 - 2 (2 - 2) Epe JO9-3
16-11-2019, 10:30 uur

De traktatie van Adam

Na de galavoorstelling van vorige week nu een thuiswedstrijd. 10.30 uur, veld 3 tegen Epe JO9-3. In de ochtend toch nog een afmelding, Jelte was ziek dus vandaag een selectie van 8 spelers. Voor de wedstrijd allemaal een lekker snoepje want Adam was vrijdag jarig, gefeliciteerd!

Piotr begon als keeper en we speelden in overleg met Epe met 7 i.p.v. 6 spelers. Lekker veel voetballen dus. Al vrij snel werd duidelijk dat Epe en BAS aan elkaar gewaagd waren. Vol in de concentratie werd er hard gewerkt en gestreden voor elke meter. Het zelfvertrouwen was duidelijk meegenomen van vorige week.

Piotr keepte uitstekend, Lucas en Kacper zorgden voor een solide verdediging, Joran en Jasmijn straalden op het middenveld en Yarah en Marcel waren een plaag voor de tegenpartij. En Adam? Adam trakteerde niet alleen voor de wedstrijd maar ook tijdens de wedstrijd. Hij zorgde na in-dribbelen voor de 1-0 voorsprong. Gejuich ging op!

Epe liet het er niet bij zitten en na een paar reddingen van Piotr maakten de kids van Epe er 1-1 en vervolgens 1-2 van. Epe was nu beter als BAS. Normaal laat BAS het dan toch wel vaak lopen maar na vorige week is er opeens heel veel zelfvertrouwen in de ploeg. Iedereen bleef dus goed voetballen en hard werken. En Adam? Tja, Adam was nog niet klaar met zijn traktatie, hij maakte de 2-2 vlak voor rust. Dank je wel Adam!

Even kort overleggen en wat drinken en natuurlijk de woorden van de coach: “Goed bezig allemaal, maar ga wel zo door, want dit is een goede ploeg, zet hem op!”

Piotr ging voetballen en Kacper ging op doel. Tijd voor de tweede helft. En wat een tweede helft! Veel kansen voor Epe, maar Kacper pakte alles. Lucas en Piotr zorgden voor de juiste verdediging, Jasmijn was niet te stoppen en pakte bijna alles, Joran gaf een briljante pass op Marcel die bijna scoorde, Yarah kreeg haar kansen, een kans voor Piotr, Joran nog een kans en nog een aantal kansen voor Marcel en Yarah.

Maar op een dag als vandaag kon er maar één iemand voor de goal zorgen, weer een traktatie van Adam: 3-2. Toen was het tegenhouden wat de klok sloeg. Kacper bleef bijna alles tegenhouden, en die ene keer dat Kacper verslagen leek te zijn had Adam nog een laatste traktatie in petto, hij gooide zich voor de bal en bracht redding. Dat deed zeer maar het bleef 3-2! Niet lang daarna blies de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Wat een prachtige wedstrijd en alweer gewonnen.