BAS JO9-2 - ESC JO9-3 : 5-5

BAS JO9-2 5 - 5 (5 - 4) ESC JO9-3
23-11-2019, 10:30 uur

Het publiek wint weer: 5 plus 5 is 10

Weer een wedstrijd in de categorie: "het publiek was de grote winnaar". 10 doelpunten, 5 voor BAS en 5 voor de tegenstander (ESC). Veel strijd na een lastig begin tot het einde.

Het gaat steeds beter met JO9-2. Na twee overwinningen een mooi gelijkspel tegen een hele goede tegenstander uit Elburg. 1-4 achter, 5-4 voor en uiteindelijk met 5-5 gelijk spelen.

3 doelpunten van Marcel, 1 van Kacper en een eigen doelpunt worden aan de lijst met doelpuntenmakers toegevoegd.

De eerste goal wordt snel gemaakt door Marcel. 1-0. Dan volgt ESC. 1-1, 1-2, 1-3 en 1-4. Waar gaat dit heen? Het moet wat scherper en we moeten beter opletten. “Iets meer opletten en minder met andere dingen bezig zijn” klinkt er vanaf de kant.

Gelukkig wordt er geluisterd. Keeper Joran en verdediger Lucas stoppen met kletsen met elkaar. Kacper knalt erin, Yarah werkt hard, Piotr houdt zich aan zijn taak. Marcel krijgt kansen en Adam geeft de balletjes. En Jasmijn? Jasmijn wordt het voorbeeld voor de ploeg met een briljante inzet en werklust. Het hele team trekt zich hieraan op.

En dus kantelt de wedstrijd. Kacper maakt 2-4, een eigen doelpunt betekent 3-4 en Marcel maakt 4-4. De mooiste valt vlak voor rust: Adam stuurt een pass op Marcel die hij in 1 keer afrond. 5-4 de voorsprong en rust.

De tweede helft zat vol spanning, veel kansen voor ESC maar ook voor BAS. ESC scoort een goal, 5-5. Einde wedstrijd.

Mooi potje! Met een dank jullie wel namens het publiek!