BAS JO9-2 - VVOP JO9-3 : 5-5

BAS JO9-2 5 - 5 (2 - 0) VVOP JO9-3
1-2-2020, 10:30 uur

Mooi potje: 5-5

Afgelopen zaterdag moest BAS JO9-2 aantreden tegen VVOP JO9-3 uit Voorthuizen. Een spannende wedstrijd met een 5-5 einduitslag. Zonder de zieke Lucas en zonder Kacper (hij speelde bij JO9-1) hadden we nog 7 spelers over.

Jasmijn begon als keeper, Joran als wissel en de rest startte in het veld. Een prima start zorgde voor een 2-0 voorsprong in de rust. Doelpunten van Yarah en Marcel.

In de tweede helft (Piotr ging keepen) beet VVOP meer van zich af. Het werd vrij snel 2-2. Jasmijn maakte de 3-2 maar net zo snel was het weer 3-3. Marcel zorgde voor de voorsprong maar ook dat werd door VVOP weer ongedaan gemaakt, 4-4. Adam ramde de bal er vervolgens in en BAS kwam weer op voorsprong (5-4), maar ook nu zorgde VVOP voor de gelijkmaker, 5-5.

Nu werd het bikkelen. Beide teams haalden alles uit de kast om de overwinning binnen te slepen. Eigenlijk iedereen speelde op dat moment uitstekend. Maar het bleef bij 5-5. Eigenlijk ook wel goed zo. Mooi potje!