SDV Barneveld JO9-5 4 - 2 (2 - 0) BAS JO9-2
8-2-2020, 10:00 uur
Norschoten, Barnseweg 9 Barneveld

Mooie pot na eindje rijden

Afgelopen zaterdag een wedstrijd in Barneveld tegen SDVB JO9-5. Voor ons een onbekende tegenstander en een stukje rijden. Piotr en Jelte hadden afgemeld en uiteindelijk bleek ook Marcel niet te kunnen spelen, hij was ziek. Met 6 spelers dus richting Barneveld.

Na 45 minuten kwamen we aan bij SDVB. Wat een grote club! Diverse grote parkeerplaatsen die allemaal vol leken. Gelukkig vonden we een grote parkeerplaats met diverse vrije plaatsen. Even aanmelden in het prachtige clubgebouw. Het bleek dat we in kleedkamer 22 (!) moesten omkleden. De spelers keken hun ogen uit.

Dan de wedstrijd, geen wissels dit keer. Joran keepte de eerste helft, Jasmijn de tweede helft. En het ging eigenlijk heel goed met het team. De tegenstander was van vergelijkbaar niveau. Helaas hadden we wat moeite met het maken van doelpunten, want kansen hadden we zeker. Yarah, Adam en Kacper konden de goal net niet vinden. SVDB vond wel het net en zo stonden we met rust 2-0 achter.

De tweede helft ging Jasmijn keepen en ze maakte een paar prima reddingen. Helaas lukte dat een keer niet en het stond 3-0. Het leek een verloren middag maar JO9-2 toonde veerkracht. Joran speelde steeds beter vanaf het middenveld, Lucas hield de boel achterin dicht, Jasmijn bleef goed keepen. Adam, Yarah en Kacper zorgden voor het nodige gevaar. Adam maakte met de 3-1 en de 3-2 de wedstrijd weer spannend. Er kwamen kansen op meer! Maar helaas, doelpunten maken was vandaag wat lastig. En als je ze zelf niet maakt doet de tegenstander dat. Het werd dus 4-2.

Een prima uitslag tegen een leuke tegenstander. We hadden ook kunnen winnen of gelijkspelen maar ook dit was prima. Een goed pot met een uitstekend spelend team!