2013/2014

Na chaotische start pakken we de winst op Reaal Dronten F1

26 oktober 2013

Door de verkeerde vermelding van de KNVB op de website begon de ochtend anders dan verwacht.

Dion stond om 08:30 bij Reaal Dronten maar er bleek nog niemand te zijn. Na een belletje naar BAS voetbal werd duidelijk dat er op de site een andere tijd stond dan in de Biddinghuizen actueel. Het bleek dat we om 09:30 op het veld moesten staan i.p.v 10:30 oeps!! Harold werd gebeld die zat nog op de trekker en was op weg naar zijn kop koffie. De koffie moest wachten want iedereen moest gebeld worden. Een aantal zaten nog aan het ontbijt en moesten de laatste happen gauw naar binnen werken.

De sponsorfoto welke voorafgaand aan de wedstrijd zou plaatsvinden kwam hierdoor te vervallen. Erg jammer voor Kyan want die was speciaal naar de kapper geweest waar zelfs Pelle nog jaloers van zou worden. Na wat vlieg en race werk kwamen we net op tijd aan bij Reaal Dronten. Gauw om kleden en klaar waren we. Ondanks de chaotische start zat de stemming er goed in en de zon liet zich ook lekker zien. De scheidsrechter was ook verlaat waardoor we uiteindelijk om 10:00 van start gaan.

Vanaf het begin was duidelijk dat we niet zomaar zouden winnen, de tegenpartij was pittig, er werd veel over het veld heen en weer gespeeld. Maar daar kwam Tim met een mooi schot scoorde hij het eerste doelpunt 0-1. Reaal vecht terug en scoorde bijna met een hard schot, gelukkig hield Tim met hulp van Dion de bal uit het net.
Daarna was het rust en kregen onze toppers tips van Harold om daarna weer vol energie aan de tweede helft te beginnen. Harold kreeg twee kopjes koffie waarna hij ook weer vol energie zat.

De tweede helft waren we duidelijk sterker, er werd voornamelijk op de helft van de tegenstander gespeeld. De verdediging van Reaal was sterk, er waren meerdere acties van o.a Kyan, Pim en Jelte maar ze kwamen moeilijk naar voren. Jasper kreeg een mooie kans en schoot hard op het doel, de keeper hield de bal, of toch niet... Hij laat hem vallen waarop Ilse haar kans ziet en nogmaals op doel schiet. Deze bal trof het gezicht van de keeper maar na een paar tranen stond hij weer dapper in het doel. Niet lang hierna ziet Patrick na mooi overspel zijn kans en maakt hij met een mooi schot het tweede doelpunt 0-2!! En toen werd er al snel afgefloten, de wedstrijd was ingekort ivm de verlate start.
Als laatst nog penalty schieten, Jens houdt bijna alle ballen tegen! Top gedaan!