F2 wint derby tegen ASVD.

23 november 2013

Mooi voetbal met een mooi eindresultaat. Onze jongens en meid hebben de goede vorm weer terug, en dat wilden ze tegen ASVD laten zien.

We zijn vandaag met 9 spelers, we moeten het zonder Michel doen omdat hij lekker op vakantie is. Ze hebben er zin in en zijn bijna niet te houden om het veld op te gaan.

Ze gaan dan ook gelijk fanatiek van start, er word goed over gespeeld en er zijn al vroeg in de wedstrijd een aantal kansen. Het eerste doelpunt is voor Jasper, met een mooi schot raakte hij het doel. Al snel word de tweede gemaakt door Tim. BAS is het meest aan de bal maar af en toe waren er uitbraken van ASVD die twee hele goede kansen miste door naast het doel te trappen. Jasper scoort het derde doelpunt. Daarna volgt een mooie aanval van Jens, hij speelt de bal mooi naar Ilse en zij scoort via de paal het vierde doelpunt. ASVD gaat er weer voor en ze proberen telkens de bal naar voren te krijgen, veel ballen worden tegen gehouden door Tim en Patrick klasse! Maar af en toe komt de tegenpartij een paar keer gevaarlijk voor ons doel, gelukkig was daar Jelte die er voor zorgde dat de bal niet in het doel kwam. Onze enige dame breekt op den duur uit en gaat er alleen met de bal vandoor en omzeild een paar man van de tegenpartij en scoort daarna het vijfde doelpunt, mogelijk te danken aan haar nieuwe voetbalschoenen. Dan is het rust en krijgen ze nog wat tips maar vooral complimenten van Harold en Herman.

Na de rust gaan ze weer vol energie verder, er word netjes gespeeld en al snel kan Ilse het zesde doelpunt maken. Jens staat nu op doel, een knap schot van de tegenpartij die er bijna voor zorgde dat het 1-6 werd,werd tegengehouden door Jens. Kyan laat zich de tweede helft goed zien, hij breekt regelmatig uit en krijgt verschillende kansen, helaas treffen ze geen doel. Dan is ASVD aan de bal en krijgen ze de kans om te scoren wat dan ook gebeurt, 1-6. BAS blijft allert en blijft mooi overspelen. Jasper en Ilse krijgen beide nog een mooie kans om doel te treffen maar de keeper houd de ballen. Maar daar kwam onze Kyan weer hij omzeilde een paar tegenstanders en kon dan toch nog scoren! Super gedaan BAS heeft zich weer van hun sterkste kant laten zien ze hebben met elkaar voor de mooie eindstand 1-7 gezorgd .